Hjem > Nyheder > Industrienyheder

Misforståelser af brug af tandtråd

2021-10-13

Misforståelser af brugtandtråd
Mange mennesker kan lide at bruge tandtråd til at fjerne madrester, der sidder fast mellem deres tænder. Tidligere har mange medicinske undersøgelser bevist dettandtråder virkelig nyttig til tandrensning, men den forkerte måde at bruge tandtråd på vil ikke kun gøre dig uren, men også øge risikoen for huller i tænderne og paradentose.
Fejl 1: Rengør kun maden, der sidder fast mellem tænderne.
Tråd er faktisk ikke kun at rense de stædigt fastsiddende madrester, men også at rense bakterierne i tænderne, så husk at tage handlingen let, sættandtrådtil tændernes krumning, og det tager et par gange at fuldføre rengøringsarbejdet.
Fejl 2: Gentagen brug af tandtråd. Jeg nævnte lige, at lægen foreslog, at det var bedst at brugetandtrådat rense dine tænder, men det skal også bemærkes, at det er bedst at bruge tandtråd til at rense forskellige dele, ellers vil det være som at bruge en snavset klud til at tørre bordet af for evigt. Ikke ren.
Mistake 3: Only clean up and down.
Mange mennesker rydder kun op og ned, når de bruger tandtråd, men faktisk bør tandtråd være op og ned, venstre og højre, tæt på tændernes krumning, forsøge at passe på hver retning og til sidst skrabe forsigtigt langs tandtråden. tænder for virkelig effektivt at fjerne tænderne. På bakterierne skal du undgå at akkumulere og danne tandsten.

Square Box Dental Flossers

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept